Contacteer ons!
03 500 99 07

Contact

Pralines van Limar bij The Chocolate box in Antwerpen

Naast de dagelijkse verse healthy lunchgerechten, artisanale taarten en hartige pannenkoeken, is The Chocolate box ook gekend voor zijn overheerlijke Belgische pralines in Antwerpen. Voor toeristen is het een ideale manier om een stukje België te proeven of mee te nemen naar huis.

 
 

Limar

Wanneer u komt genieten van onze talrijke koffies of thee’s is een kleine praline daarbij de kers op de taart. In ons aanpalend pralinewinkeltje met aparte inkom heeft u heeft de keuze uit een heel assortiment van Belgische pralines van het merk Limar. Ideaal als geschenkje voor de familie thuis of als versnapering onderweg.

Cadeau

Of wat denkt u van een origineel koffie- en theeservies? Ontdek ook onze mooie sets van tassen en borden: Porselein in the Box. Ideaal als leuk geschenk. Iemand verrassen? Voor u maak ik een origineel cadeau-pakket op maat dat u verder kan aanvullen met cava. In mijn winkeltje staan er talrijke leuke verrassingen.


Contact

Bij The Chocolate box vindt u in onze pralinewinkel in Antwerpen een ruim assortiment aan Limar-pralines. Voor toeristen een ideale gelegenheid om kennis te maken met onze overheerlijke pralines. Ideaal als snoepje bij de koffie of als een tof geschenkje. Spring binnen en komt er zelf van genieten.