Contacteer ons!
03 500 99 07

Contact

Smakelijk ontbijten in Antwerpen bij The Chocolate box

Honger is de beste saus en het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag. The Chocolate box stelt elke dag ontbijten in Antwerpen samen om uw dag smakelijk te starten. Lekker lui vanuit uw bed rechtstreeks naar een gezellig plekje binnen of op het terras.

Kies uw ontbijt

Bij ons hartig en zoet eethuisje wordt u in de watten gelegd. Ik sta er persoonlijk op dat u rustig en smakelijk uw dag kan starten, overwelmd door de geur van verse koffie of thee. Voor ieders smaak is er een gepast ontbijt in de aanbieding:

Ontbijt

  • Zoet ontbijt (€7): huisgemaakte pannenkoek, warme chocomelk (wit, melk of puur) en croissant, confituur en choco
  • Klein ontbijt (€8) : Koffie of thee, kaas en ham, confituur & choco, pan bagnat (wit of bruin), croissant
  • Frans ontbijt (€10): Caffè latte, kaas ham en brie, confituur en choco, pan bagnat (wit of bruin), croissant
  • Gezond ontbijt (€15): Met yoghurt, muesli, vers fruit, vers fruitsap, thee met verse gember/munt en honing. Ook gerookte zalm en brie. Alle producten zijn vers en gezond.
  • Deluxe ontbijt (€20): De standaardproducten van het gezonde ontbijt worden rijkelijk aangevuld met cava, een eitje, huisgemaakte tonijnsla, kaas, ham, confituur, choco en natuurlijk koffie of thee. Daarboven komt de pan bagnat, het boerenbrood en croissant. U gaat niet met honger van tafel.

    OPGELET : Gezond en Deluxe ontbijt tijdens de week enkel via reservatie !!

Contact

Het is geen must en u bent ten alle tijden welkom bij mij. Om zeker te zijn, kan u best even vooraf reserveren voor een gezellig plekje. Wanneer het Belgische weer het toelaat, kan u buiten ontbijten en bij zonnig weer kan u tot 11 uur profiteren van de zonnestralen. Kom snel langs voor een gezellig ontbijt in Antwerpen.